'B&B Vol Liefde - Hoe Is Het Nu Met?' en 'B&B Vol Liefde' vanaf 11 juli te zien bij RTL4

B&B Vol Liefde - Hoe Is Het Nu Met?
Fans van ‘B&B Vol Liefde’ kunnen zich voor het tweede jaar op rij verheugen op deze special, waarin deelnemers uit de afgelopen drie seizoenen centraal staan. Art Rooijakkers maakt een trip door Europa en bezoekt oud-deelnemers. Hoe gaat het met Debbie en Paul in Spanje, wat zijn love birds Joy en Daní allemaal aan het ondernemen en danst Walter nog steeds vrolijk door het leven? Heeft Martijn wellicht toch nog de liefde gevonden in Thailand en zijn Marian en Olof als vrienden nog steeds ‘helemaal prima’? Ook krijgen we een update van deelnemers uit seizoen 1 en 2. 

'B&B Vol Liefde - Hoe Is Het Nu Met?' is donderdag 11 juli om 20.30 uur te zien bij RTL 4.


B&B Vol Liefde
Het vierde seizoen van zomerhit ‘B&B Vol Liefde’ is in aantocht. Acht vrijgezelle B&B eigenaren wagen het erop en gaan deze zomer op zoek naar de liefde van hun leven. Welke Nederlandse partner durft over de grens te kijken en maakt het avontuur van de B&B-eigenaren compleet? Op de meest idyllische plekken volgen we de zoektocht van de B&B eigenaren naar de ware liefde. Mooie, romantische, grappige, maar soms ook ongemakkelijke situaties passeren de revue. Maak je op voor een zomer rijk gevuld met liefde en romantiek op de meest sprookjesachtige locaties. De acht eigenaren van dit seizoen worden op een later moment bekend gemaakt.

Seizoen vier van ‘B&B Vol Liefde’ is vanaf 15 juli negen weken lang elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 en een week vooruit te streamen bij Videoland.

 

 

 

Gepubliceerd op: 24-05-2024