'B&B Vol Liefde' zit nog steeds in het hart van de kijker!

Het nieuwe seizoen van B&B Vol Liefde, vol romantiek, avontuur en onvergetelijke ervaringen, is afgelopen week met een recordaantal kijkers gestart. De eerste aflevering, die sinds vorige week maandag 15 juli te zien is bij RTL4 en bij Videoland, heeft tijdens de eerste week de harten weten te veroveren van maar liefst 2.105.000 kijkers en zorgde voor een zenderaandeel van 51,5% in de doelgroep 25-54. Niet eerder is B&B Vol Liefde zo hartstochtelijk van start gegaan!

Dank aan alle kijkers van B&B Vol Liefde voor het feit dat jullie dit programma nog steeds een warm hart toedragen. Dank aan alle deelnemers van dit seizoen dat ze zich zo openstellen gedurende het programma in hun zoektocht naar de liefde. En last but not least, willen wij de makers in het zonnetje zetten. Dank aan alle collega’s die de afgelopen maanden met zo veel enthousiasme en liefde aan dit programma hebben meegewerkt, onder wie hoofdredacteur Lindy van Tongeren, eindredacteuren Manouk Samsom, Stefan Boekee, Maartje Linnenkamp, Marjan de Blok, productieleider Josephien Jansen en Marco van Os van Blue Circle Casting.


B&B Vol Liefde is nog acht weken elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL4 en een week vooruit te streamen bij Videoland.


 

Gepubliceerd op: 23-07-2024