Deze mannen hopen Larissa’s hart te veroveren in Celebrity Matchmakers

Vandaag is Celebrity Matchmakers van start gegaan bij Videoland met een dubbele aflevering. Maak hier kennis met de negen mannen die er alles aan doen om Larissa voor zich te winnen, met de hulp van de Matchmakers Bo Wilkes & Pauline Wingelaar, Edson da Graça & Donnie en Soundos El Ahmadi en haar moeder Rhimou.

Melvin
Melvin is 28 jaar, werkt bij de radio en staat op het punt de opleiding journalistiek af te ronden. Hij is niet op zijn mondje gevallen en maakt graag nieuwe contacten. Hij zoekt een vrouw met dezelfde eigenschappen en het is een pluspunt als zij net zo van reizen houdt als hij.

Maurizio
Deze 33-jarige lifestyle coach, personal trainer én DJ zoekt een vrouw met diepgang en gevoel voor humor. Hij is creatief, spontaan en maakt altijd graag een praatje.

Kevin
De 34-jarige Kevin is muzikant in hart en nieren: hij heeft met onder anderen David Guetta en Steve Aoki platen uitgebracht. Hij heeft net een lange relatie achter de rug en weet daardoor precies wat hij wil: een loyale en vooral liefdevolle partner.

Jeroen
Jeroen is 30 jaar oud, werkt in de zorg en heeft een reisbureau voor begeleide vakanties. Hij zoekt een zelfverzekerde, intelligente en ondernemende dame. Is Larissa de vrouw voor hem?

Arend
Arend (28) runt maar liefst drie bedrijven, samen met zijn broer. Hij is een vrije vogel die doet wat hij wil en zich niet in een hokje laat plaatsen. Arend kan heel snel verliefd worden: verliest hij zijn hart aan Larissa?

Tom
Tom is 33 jaar en werkzaam als fysiotherapeut. Hij is een drukke, ondernemende en enthousiaste optimist die altijd een luisterend oor biedt. Nu hij een tijdje vrijgezel is, weet hij wat hij zoekt: een vrouw met wie hij een mooie toekomst op kan bouwen.

Duco
De 34-jarige Duco runt sinds kort zijn eigen onderneming in sanitaire voorzieningen. Hij is een doorzetter die recht op zijn doel afgaat. Hij zoekt een ambitieuze vrouw met humor en empathie, die ook haar eigen leven heeft.

Jasper
De 32-jarige Jasper heeft een grote passie voor muziek; hij zingt, speelt piano en gitaar. Zijn grootste droom is om een warm thuis te hebben met een vrouw en kinderen. Kan hij met Larissa deze droom waarmaken?

Mike
De Groningse Mike (26) is een sociaal dier en familiemens, bij wie het glas eerder halfvol dan halfleeg is. Hij heeft een kledinglijn, marketingbureau én is in opleiding tot interieuradviseur. Wordt Larissa zijn maatje met wie hij alles kan delen?