Dit is de cast van Ex On The Beach: Double Dutch seizoen 6

Maak je klaar voor een gloednieuw tropisch avontuur! Vanaf 5 april spoelen iedere zondagavond om 21:30 uur weer nieuwe exen aan op de stranden van Thailand. De acht sexy singles die dit jaar plaatsnemen in de villa en te maken krijgen met de enige echte Tablet Of Terror zijn eindelijk bekend. Wij stellen je graag voor aan: Alessio, Lynn, Dante, Ayla, Dennis, Olivia, Levi en Julie (v.l.n.r. op de foto)!

ALESSIO (24)
“‘Het welkomsdrankje was wel pittig maar ik denk dat ik nog pittiger ben dan dat.”

Een kandidaat om in de gaten te houden is de Belgische Alessio (24). Op het eerste gezicht komt deze Vlaamse man met Italiaanse roots over als een keurige nette jongen, maar is hij dat ook echt? Alessio gaat in Thailand op zoek naar zowel liefde als lust. Zijn ideale partner heeft donker haar, lichte ogen en een mooie kont. Gaat het Alessio lukken om de ware te vinden, of zorgt deze smooth boy alleen maar voor drama? 

LYNN (22)
“Ik vind het niet nodig om nepborsten en neplippen te hebben om knap, aantrekkelijk of mooi te zijn.”  

Deze natuurlijke brunette zonder grenzen is de gangmaker op ieder feestje. Lynn (22) heeft niets aan zichzelf laten doen en is dat ook niet van plan. Ze is dol op mannen met humor die voldoende tegengas geven en ook lekker gek durven te zijn. Ze noemt zichzelf de ‘master van de masters’ als het om versieren gaat en gaat het liefst voor de onbereikbare man. Lynn wordt echter heel snel jaloers en verandert dan in een psycho versie van zichzelf. Zal zij ook de master van de villa blijken, of krijgen we te maken met Psycho Lynn die alles op zijn kop zal zetten? 

DANTE (22)
“Als ik in de villa mijn barbiepop vind, dan is ze van mij totdat er een andere barbie verschijnt die mooier is.”

De man die de harten van iedere dame dit seizoen doet stoppen met zijn looks, is de Vlaamse Dante (22). Als iemand klaar is om de grenzen op te zoeken, dan is hij dat wel. Deze sportieve man heeft naar eigen zeggen alles gedaan op seksueel vlak. Hij valt op vrouwen die iets aan zichzelf hebben laten doen. Dante stapt niet snel zelf op iemand af, maar als er een klik is, dan kan verliefdheid bij hem snel komen. Gaat het hem lukken om die klik te vinden, of brengt hij de temperatuur in de villa tot ongekende hoogtes? 

AYLA (23)
“Werk ervan maken, dat hoeft niet eens. Als ik zeg ‘hier komen!’, dan komt ‘ie!”

Deze gezellige Brabantse beauty queen is dol op fitness, boksen en alles wat met uiterlijke verzorging te maken heeft. Ze valt op lange, gespierde, iets oudere mannen met tattoo’s en het liefst ook nog een zonnebankje. Ayla is een vrolijke en spontane dame, maar wel eentje met een kort lontje die in de villa op zoek gaat naar lust. Stiekem hoopt ze ook dat een hele specifieke ex van haar langskomt. Zet zij de boel op stelten, of zorgt de komst van een van haar exen voor de schrik van haar leven?

DENNIS (22)
“Mijn kwaliteit ligt bij de vrouwen. Ja, je moet ergens liggen he.” 

Alles wat van Dennis (22) is, is van hem. Ondanks dat hij meestal na 1 keer seks is uitgekeken, is deze Haagse man 24/7 bezig met vrouwen. Dennis kan slecht tegen kinderachtig gedrag en dames die denken dat ze alles zijn. Hij heeft geen rem en vindt niets opwindender dan billen en komt dan ook naar de villa voor lust. Gaat deze dominante playboy met zijn versiertactiek iedere vrouw in de villa regelen, of zorgt zijn defensieve karakter voor heel veel problemen? 

OLIVIA (23)
“Mijn mama zegt dat ik een prinsesje ben.”

Ouder, gespierder en groter: dat zijn de eisen om het hart van de Antwerpse Olivia (23) voor je te winnen. Als de prinses van seizoen 6 kan ze slecht tegen mensen zonder mening en mannen die veel moeite doen. Ondanks dat ze dol is op haar positie als queen of the villa, zou ze het liefste de ware overhouden aan haar avontuur in Thailand. Gaat dit haar lukken, of komt het bij Ex On The Beach niet verder dan lust? 

LEVI (26)
“Meestal komen de dames naar mij toe, ik hoef niet veel moeite te doen.”

De Dominicaans-Antilliaanse Levi (26) gaat in de Double Dutch villa vooral op zoek naar lust. Deze personal trainer is dol op vrouwen met mooie billen en ergert zich aan mensen die niet kunnen luisteren en het altijd beter weten. Zijn de dames in de villa klaar voor deze lange, brede verrassing, of zorgt de komst van een van zijn exen voor problemen? 

JULIE (23)
“Ik denk niet dat iemand hier op het eiland de ware gaat zijn. Het zijn allemaal fuckboys, dat weet ik nu al.”

De 23-jarige Julie is een echte levensgenieter die dol is op gekke en spontane acties. Ze speelt graag hard to get, maar kan ook heel erg jaloers zijn. Ze valt vooral op grote, getinte en atletische mannen en heeft heel erg veel zin in dit avontuur. Gaat deze enthousiaste en directe tattoo artieste genieten van haar tijd in de villa, of duikt ze door haar jaloezie het liefst terug de zee in om te vluchten uit de hel? 

Kan je ook niet wachten op de avonturen van Alessio, Ayla, Dante, Dennis, Julie, Levi, Lynn en Olivia? Het zesde seizoen van Ex on the Beach: Double Dutch is vanaf 5 april iedere zondag om 21.30 uur te zien op MTV. #eotbdd