Dit is de grote winnaar van 'Holland's Got Talent'

Met een overweldigende meerderheid van de stemmen is de winnaar van ‘Holland’s Got Talent 2022’: CDK JR!

De spanning tijdens de finale van ‘Holland’s Got Talent’ was om te snijden. Seigo, Noah Tukker, Life Family, Bart van Gijn, Eline, Super Skaters, Clio, The Gem, Emmelie Du Puy en CDK JR streden tegen elkaar en CDK JR wist uiteindelijk zowel de jury als het publiek te overtuigen. Als winnaar van Holland’s Got Talent 2022 gaan zij naar huis met de felbegeerde hoofdprijs van maar liefst 50.000 euro.

CDK JR was totaal overrompeld toen zij hoorden dat zij de winnaars zijn geworden van de twaalfde editie van 'Holland’s Got Talent': “WOW, gewoon WOW” was letterlijk het enige wat ze op dat moment op het podium konden zeggen. 

Ze voegen er nu, na de opnames en finale, aan toe: "Op dat moment waren we totaal overrompeld, dit hadden we nooit durven dromen, er was zoveel talent en om dan als eerst te eindigen bij ‘Holland’s Got Talent’ is een droom die uitkomt. Nu willen we het wel van de daken schreeuwen, zo geweldig. Bedankt aan het publiek, de jury en alle geweldige reacties die we hebben ontvangen".

Heb jij ook een talent en wil je meedoen? Meld je dan hier [manage.pressmailings.com] aan voor een nieuw seizoen van ‘Holland’s Got Talent’.

Gepubliceerd op: 30-11--0001