Dit is de jury van 'Holland's Got Talent'

Dit najaar start een spiksplinternieuw seizoen van ‘Holland’s Got Talent’ bij RTL 4. Dé talentenshow waar iedereen met een talent kan schitteren op het aller grootste open podium van Nederland. De terugkeer van het populaire programma gaat gepaard met een aantal verrassende elementen, waaronder een gedeeltelijk nieuwe jury. Na veel speculaties over de nieuwe juryleden heeft de in eerste instantie gedesillusioneerde Hans Klok de jury tevoorschijn getoverd. 

Als eerste juylid verschijnt Chantal Janzen, al jaren vertrouwd gezicht achter de jurydesk bij ‘Holland’s Got Talent’. Na enkele goocheltrucs weet Hans ook wie jurylid nummer twee is. Dan Karaty! Hans heeft de smaak te pakken en ontrafelt ook nieuwkomer, cabaretier en podcaster Marc-Marie Huijbregts. En last but not least schudt Hans ook het laatste jurylid uit zijn mouw; multitalent Edson da Graça!

Marc-Marie: “Ik kan niet wachten om samen met Chantal, Dan en Edson te kijken naar al het talent dat Nederland te bieden heeft. Juist omdat alle vormen van entertainment langskomen is het zo'n top programma en is het zo'n vrolijke uitdaging om dat alles te jureren”.

Edson: “Het is fantastisch om bij te dragen aan een zo’n mooi platform als Holland’s Got Talent waar talenten worden gelanceerd naar een groot publiek. Waar ik op ga letten is of de kandidaten hun eigen talent wel serieus nemen. Talent is cheap dus ben je bereid om ook hard te werken om alles eruit te halen wat er in zit?”

Iedereen, met welke talent dan ook, is welkom om auditie te doen. Na de auditie-rondes volgen de halve finale en de finale. De uiteindelijke winnaar van ‘Holland’s Got Talent’ gaat naar huis met de hoofdprijs van maar liefst € 50.000,-.

Wie het programma gaat presenteren wordt later bekend gemaakt.

Gepubliceerd op: 30-11--0001