Dit zijn de deelnemers van 'B&B Vol Liefde!' 2022

Vrijdag 24 december hebben de B&B-eigenaren zich voorgesteld in de speciale aflevering ‘B&B Vol Liefde! - De Aftrap’ bij RTL 4. Allemaal verlieten zij Nederland om in een ander land hun dromen na te jagen en een Bed & Breakfast op te starten. Sommigen zitten er warmpjes bij in een B&B die door een ringetje te halen is, terwijl anderen nog bezig zijn om hun paleisje vorm te geven. 

Een ding is zeker, ze missen allemaal die ene speciale persoon om hun leven mee te delen. Waarmee ze gezellig op pad kunnen gaan, mee kunnen sparren, om romantische avonden mee te beleven en ’s morgens naast wakker te worden. De tijd om de ware tegen te komen ontbreekt en  daarom hebben zij zich aangemeld voor het nieuwe seizoen ‘B&B Vol Liefde!’. De presentatie van 'B&B Vol Liefde!' is wederom in handen van Art Rooijakkers en zal komende zomer te zien bij RTL 4.

Op dit moment kunnen alle vrijgezellen in Nederland zich aanmelden voor één van deze deelnemers. Iedere B&B-eigenaar krijgt uiteindelijk een aantal vrijgezellen op bezoek om uit te vinden of de liefde van hun leven hier tussen zit. 

Via deze link vind je een biografie van alle deelnemers en kun je je aanmelden.