Edson da Graça nieuwe presentator Heel Holland Bakt Kids

Edson da Graça presenteert voor Omroep MAX het nieuwe seizoen van het populaire Heel Holland Bakt Kids. Edson kwam onlangs op baksollicitatie bij André van Duin die in verband met een overvolle agenda de baktent in Maarsbergen niet kan betreden. 

In het najaar van 2022 presenteert Zapp-presentator Edson da Graça dé bakwedstrijd voor kleine thuisbakkers. Hij zal Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven ondersteunen in de tent. Het belooft een bijzonder nieuw seizoen te worden waarvoor jonge thuisbakkers zich nog kunnen aanmelden. De exacte uitzenddata worden later bekendgemaakt. 

Edson da Graça: “Ik kan niet wachten om bij Heel Holland Bakt Kids aan de bak te gaan. Het is een enorme eer om André op te volgen.”

André van Duin: "Mijn agenda is voller dan vol waardoor er helaas geen plek meer is voor Heel Holland Bakt Kids. Ik kan echter Janny en Robèrt niet alleen de tent insturen... Maar gelukkig heb ik in Edson een fantastische vervanger gevonden."

Het duurt nog even voordat het ovenverse seizoen van Heel Holland Bakt Kids met Edson wordt uitgezonden. Enthousiaste thuisbakkers (9 t/m 11 jaar) kunnen zich wel al opgeven om dit jaar mee te doen. Wie weet staan ze binnenkort naast Edson in de tent. Klaar? Opgeven maar! Aanmelden kan hier.

Gepubliceerd op: 30-11--0001