Een zinderende zomer met seks en liefde in de spannende web-only dramaserie WTF?!

KRO-NCRV presenteert een nieuwe web-only serie: WTF?!  In deze online dramaserie vertrekt een vriendengroep die net is geslaagd voor de middelbare school naar een camping om lekker los te gaan. Na 2 jaar coronabeperkingen en lockdowns kan het eindelijk weer! Maar algauw ontstaan er problemen op het gebied van seks en liefde. Deze problemen hebben uitwerking op de dynamiek van de groep en zorgen voor een spannende zomer die de basis vormt van hun seksuele ontwikkeling.

WTF?! TikTok
Parallel aan de online dramaserie volgen er ook TikToks. Hier zal een deel van de cast uitleg geven over seks en vragen behandelen die ook in de serie een rol spelen, zoals ‘Welke soa’s zijn er?’, ‘Hoe voelt een orgasme?’, maar ook de beeldvorming van sletten vs. players en algemene vragen over seks op vakantie komen aan te pas.

Cast
Hoofdrollen zijn er voor Jonathan Brito, Bailey Meulman, Alisa Bloemendaal, Livia Lamers, Sara Afiba, Megan de Kruijf, Corin van Eck, Thijs Boermans.

Regie Timo Ottevanger
Op 11-jarige leeftijd speelde hij al de hoofdrol in ‘Oliver!’ van Joop van den Ende. Sindsdien heeft Timo veel geacteerd in voornamelijk theater producties. Na zijn middelbare school stond Timo voor het eerst op een grote filmset toen hij een rol speelde in de film ‘Carmen van het Noorden’. Na afronding van de Nederlandse Filmacademie maakte Timo verschillende korte films, online series en commercials waaronder de geprezen film 'De Sterfshow' (2021) die hij maakte voor Videoland.

Jonathan Brito (James)
Jonathan Eduardo Brito is een derdejaars Student aan de Toneel en Kleinkunstacademie AHK in Amsterdam.  Zijn grote stappen waren voornamelijk in het Theater waar hij bij DOX, Maas Theater en Dans en Jakop Ahlbom Company zich verder kon uitbreiden als acteur en artiest. Sinds een paar jaar is zijn liefde voor film steeds meer gaan ontwikkelen, en heeft hij als start in SKAMNL een bijrol kunnen vertolken en nog twee Short films van de Filmacademie.

Bailey Meulman (Amir)
Bailey is vanaf zijn 15e bezig met acteren en kan sindsdien niet zonder. Toen hij voor het eerst het theater binnenliep kwam de realisatie dat hij ook op het toneel wil komen te staan. Vorig jaar is hij afgestudeerd aan de mbo-theateropleiding in Utrecht.

Alisa Bloemendaal (Julia)
Alisa begon op zesjarige leeftijd met flamenco dansen en theater spelen. Ze studeert film aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht en heeft een vooropleiding dans gevolgd aan de Hogeschool voor de Kunsten Amsterdam. In 2021 maakte ze haar acteerdebuut in de film 'Save It’ van Amira Duynhouwer.

Livia Lamers (Evie)
Livia zit momenteel in haar tweede jaar van de acteursopleving Pact+ theater in Amsterdam en wil hierna naar de toneelschool. Haar meest recente acteerprestatie was bij de junior productie van ITA, in de voorstelling PARRA JR.

Sara Afiba (Faye)
Sara Afiba (2000) is actrice, zangeres en muzikant. Ze was eerder te zien in “Save It” (Onze straat) en schittert vanaf januari op het grote doek in de film “All Inclusive”. Ze studeert in 2023 af aan de Amsterdamse Toneelschool en KleinkunstAcademie.

Megan de Kruijf (Robin)
Megan is op jonge leeftijd begonnen met acteren en heeft aan meerdere (korte) filmproducties meegewerkt, zoals de films ‘Brasserie Valentijn’, ‘Horizon’, ‘Monk’ en ‘Jungle’, maar ook aan televisieseries zoals ‘Flikken Rotterdam’, ‘Weemoedt’ , 'Oogappels’ en 'Hollands Hoop'. Momenteel volgt Megan de performance opleiding op de Toneelacademie Maastricht en heeft ze haar debuut EP met haar eigen platenlabel Mammy Records uitgebracht.

Corin van Eck (Sam)
Corin is 21 jaar en studeert op het mediacollege aan de filmacteurs opleiding in Amsterdam.

Thijs Boermans (Jesse)
Thijs Boermans (Amsterdam, 1997) komt onder de aandacht als een van de nieuwe gezichten uit de afstudeerfilm van Giancarlo Sanchez, Gameboy (2014). Thijs volgt deze rol op met een optreden in de misdaadserie Noord Zuid, en krijgt de volle spotlights op zich wanneer hij naast Halina Reijn de hoofdrol speelt in De Leerling.  De Leerling wordt genomineerd voor een Gouden Kalf.

De serie is geschreven door Diano Sno, Nena van Driel, geregisseerd door Timo Ottevanger en geproduceerd door KRO-NCRV en Fiction Valley.

WTF?! is vanaf maandag 27 juni om 16.00 uur wekelijks te zien op npo3.nl en NPO 3 YouTube.

Gepubliceerd op: 30-11--0001