Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven vanaf 31 augustus bij RTL 4

Vanaf 31 augustus is iedere werkdag om 17.00 uur het nieuwe programma ‘Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven’ te zien bij RTL 4. Het programma biedt de kijker dagelijkse inspiratie voor een lekker leven in en om het huis. Het programma wordt gepresenteerd vanuit de Eigen Huis & Tuin boerderij in De Bilt en de presentatie is in handen van Froukje de Both. Zij wordt ondersteund door vaste kok Hugo Kennis en een team van experts onder wie tuinman Tom Groot.

Peter van der Vorst, Directeur Content: “Ik ben blij dat we ons sterke merk Eigen Huis & Tuin in een nieuwe dagelijkse versie kunnen terugbrengen bij RTL 4. Het programma sluit perfect aan op de behoefte van onze kijkers: praktische tips op het gebied van wonen, lifestyle, tuinieren en koken waarmee je zelf direct aan de slag kunt om op die manier je leven leuker én gezonder te maken.  Een inspirerende en lekkere start van onze vooravond!”

Froukje de Both: “Ik vind het ongelofelijk leuk dat ik dit programma mag presenteren. Het is een format dat heel goed bij me past. Ik heb al jaren een grote affiniteit met interieur/wonen en ik ben altijd op zoek naar inspiratie m.b.t. alles wat te maken heeft met ‘lekker leven’ in en om het huis. Nu kan ik deze inspiratie dagelijks op doen en delen! Ik kan dan ook niet wachten om, samen met een geweldig team, aan de slag te gaan.”

Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven 
'Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven' met Froukje de Both, Hugo Kennis en Tom Groot is vanaf 31 augustus elke werkdag rond de klok van 17.00 uur bij RTL 4 te zien. 'Eigen Huis & Tuin: Lekker Leven' wordt geproduceerd door Blue Circle.

Gepubliceerd op: 30-11--0001