'Heel Holland Bakt' is vanaf 27 oktober te zien bij NPO 1

Het twaalfde seizoen van Heel Holland Bakt start op zondag 27 oktober. Het populaire bakprogramma is terug met een nieuw blik vol amateurbakkers, die elke week racen tegen de klok om een signatuuropdracht, een technische opdracht en een spektakelstuk te creëren. Allemaal proberen ze juryleden Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven te imponeren met hun vaardigheden en creativiteit. Uiteraard is André van Duin ook dit seizoen de steun en toeverlaat van de amateurbakkers, tijdens alle mooie en soms moeilijke momenten. Heel Holland Bakt is vanaf zondag 27 oktober om 20.25 uur te zien bij MAX op NPO 1.

"Op dit moment zitten we middenin de opnames van het nieuwe seizoen. Het belooft veel goeds; spannende thema's, bijzondere smaken en prachtige creaties", aldus Janny van der Heijden en Robèrt van Beckhoven.

De bakkers
Wie zijn ze, de thuisbakkers van het twaalfde seizoen? Binnenkort stellen we ze voor.

Doorbakken
Na de opnames van Heel Holland Bakt wordt ook dit jaar in het grootste geheim doorgebakken. Robèrt evalueert de opdrachten van het seizoen door ze te testen op vrijwilligers. Alles wordt in goede banen geleid door André en Janny. Direct na de uitzending van Heel Holland Bakt verschijnt wekelijks een nieuwe aflevering van Doorbakken op NPOstart.

Thuisbakken
Ook tijdens het twaalfde seizoen kunnen bakfanaten weer aan de slag met de creaties van de thuisbakkers. Na elke uitzending kun je alle unieke recepten van de bakkers hier terug vinden.

Heel Holland Bakt, geproduceerd door Blue Circle, is de Nederlandse versie van de Britse kijkcijferhit The Great British Bake Off, naar format van Love Productions.

 

Gepubliceerd op: 03-09-2024