Heel Holland Bakt Kids kandidaten

Maak kennis met Fleur en haar vader Jorrit.
Voor de 11-jarige Fleur is bakken haar lust en haar leven. Ze woont samen met haar ouders, twee zusjes en hond Coco. Thuis is Fleur de bakker en haar vader Jorrit de kok. Daarom heeft ze ervoor gekozen om samen met hem in het HHB-avontuur te stappen. Het leukst vindt ze om zoete taarten te bakken en deze te versieren. Als Fleur niet aan het bakken is, is ze te vinden op het hockey- of tennisveld. 

 

Maak kennis met Mathias en zijn moeder Marieke.
De 9-jarige Mathias houdt veel van dieren en natuur, daarom wil hij later bioloog worden. Mathias is dol op judo en buiten spelen, maar natuurlijk ook heel erg op bakken. Dat doet hij samen met zijn moeder Marieke, met wie hij dit HHB-avontuur aangaat. 

 

Maak kennis met Jalissa en haar moeder Eurydice. 
De 11-jarige Jalissa is dol op dansen, skaten, TikTok filmpjes en natuurlijk bakken! Ze woont samen met haar moeder en broertje. Haar moeder Eurydice is heel creatief en mag daarom haar bakmaatje zijn in de Heel Holland Bakt Kids-tent. 

 

Maak kennis met Noor en haar moeder Caroline.
De 10-jarige Noor woont samen met haar ouders en twee zusjes. Ze vindt het leuk om buiten te spelen met vriendinnen en te hockeyen. Als haar moeder Caroline vrij is, staan ze graag samen in de keuken te bakken. Noor vindt het het allerleukst om de taarten te bakken, lekkere vullingen te maken en de taart mooi te versieren. In de keuken weet Noor goed wat ze wil, dus ze geeft haar moeder de instructies tijdens het bakken. 

 

Maak kennis met Justus en Matthieu.
De 11-jarige Justus wil later patissier worden; net als Robèrt. Omdat zijn ouders geen goede bakkers zijn, stapt Justus samen met Matthieu de tent in, de beste vriend van zijn vader. Samen koken en bakken ze veel. Justus' specialiteit is het bakken van kleurige macarons en chocolade truffels. 

 

Maak kennis met Loàn en haar vader Demian. 
De 10-jarige Loàn woont samen met haar ouders en haar broertje. Haar hobby’s zijn toneelspelen, turnen en dansen. Een feesttaart bakken vindt Loàn het allerleukst, omdat je die zo mooi kan versieren. Ze gaat het HHB-avontuur samen met haar vader Demian aan. Hij mag haar assisteren bij het bakken in de tent. 

Gepubliceerd op: 30-11--0001