Nieuw seizoen Van onschatbare waarde vanaf woensdag 1 september bij MAX op NPO 1

Van onschatbare waarde is terug! Dionne Stax presenteert vanaf woensdag 1 september om 20.40 uur op NPO 1 het jubileumseizoen, het programma bestaat namelijk vijf jaar. In Van onschatbare waarde krijgen verkopers van bijzondere en waardevolle spullen de kans om hun object te verkopen aan één van de experts. Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg meer terug.

Mensen uit heel Nederland krijgen de unieke kans om hun waardevolle pronkstuk te verkopen. De experts ontvangen verkopers in hun eigen kamer, de verkoper accepteert het bod óf kiest ervoor om door te gaan naar de volgende kamer. Slim onderhandelen is een vereiste; eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd is er geen weg meer terug.

We verwelkomen dit seizoen een nieuwe expert. Bianca Frölich zoekt, adviseert en bemiddelt bij de aankoop van kunst en antiek voor haar internationale klantenkring. De liefde voor mooie spullen kreeg ze van huis uit mee van haar vader, Ed Frölich, antiquair in Enschede. Ook hij zal dit seizoen een aantal keer zijn opwachting maken, aangezien Bianca niet bij alle opnames aanwezig kon zijn. Verder zijn experts Arnold WeghBert Degenaar en Bas Jonker weer te zien.
 

Van onschatbare waarde (zes afleveringen)
Vanaf woensdag 1 september om 20.40 uur op NPO 1
Presentatie: Dionne Stax

Gepubliceerd op: 30-11--0001