Nominaties Gouden Televizier-Ring 2024 voor ‘B&B Vol Liefde’, Ewout Genemans en ‘Ewout in de Verslavingskliniek’

B&B Vol Liefde van Blue Circle is voor het tweede jaar op rij genomineerd voor de prestigieuze Gouden Televizier-Ring en staat daarmee in de top 3 van kanshebbers! Dit is een bijzondere erkenning voor het geliefde programma dat dankzij de enthousiaste kijkers opnieuw in de schijnwerpers staat. 
 
B&B Vol Liefde was deze zomer voor het vierde seizoen te zien bij RTL 4. In B&B Vol Liefde werden de afgelopen maanden acht vrijgezelle B&B eigenaren gevolgd in hun zoektocht naar de liefde van hun leven. Mooie, romantische, grappige, maar soms ook ongemakkelijke situaties passeerden de revue op de meest idyllische plekken in Europa.

Ewout Genemans en Ewout In De Verslavingskliniek
Naast B&B Vol Liefde is Ewout Genemans genomineerd in de categorie Televizier-Ring Presentator 2024 en is er een nominatie voor het programma Ewout in de Verslavingskliniek van No Pictures Please in de categorie Televizier-Ring Impact. In dit programma krijgt Ewout Genemans een exclusief inkijkje binnen de muren van een verslavingskliniek in Kaapstad, Zuid-Afrika, waar de clientèle voor 90% uit Nederlanders bestaat. Een maand lang liep Ewout mee op drie locaties van de kliniek.
 
Tijdens het Gouden Televizier-Ring gala op 17 oktober wordt bekend gemaakt wie met de felbegeerde Ring naar huis gaat.

Gepubliceerd op: 27-09-2024