Smullen geblazen in Eating With My Ex: Going Dutch

Smullen geblazen voor alle reality-tv fans, want in de nieuwe discovery+ serie Eating with my Ex: Going Dutch gaan enkele bekende (reality) koppels voor het eerst het gesprek aan over hun niet geslaagde relatie. Ze stellen elkaar drie vragen die ze tijdens elke gang op hun bord gepresenteerd krijgen. Dit staat garant voor gênante, grappige, hartverwarmende en soms ietwat ongemakkelijke antwoorden. De laatste vraag staat op de rekening en is een vraag die kijkt naar hun toekomst samen. Tipje van de sluier: het gaat er explosief aan toe als ‘Damian & Shirley’ aanschuiven, de spanning is te snijden als ‘Dennis & Olivia’ elkaar recht in de ogen aankijken, voor ‘Raphaëlla’ is het een emotioneel weerzien met ‘Mattheüs’, ‘Henkie & Wenkie’ zien elkaar voor het eerst sinds 1,5 jaar, ‘Sonny & Jaleesa’ hebben een pittig gesprek, ‘Hans Klok & Frank’ blikken terug op hun relatie van 17 jaar, en bloeit de liefde weer op tussen ‘Lesley & Bradley’? Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vrijdag 13 augustus wekelijks te zien op dicovery+.

In elke aflevering zijn twee dates te zien. De koppels, en inmiddels dus exen, die aanschuiven voor een date in de eerste aflevering zijn:

Damian & Shirley vertrokken samen naar Temptation Island VIPS 2019 om te kijken of hun relatie tegen wat verleiding bestemd was. Het antwoord daarop konden de kijkers vrij snel zien; hun relatie was niet meer te redden. Beiden beleefden ze hun relatie heel anders: Shirley ergerde zich groen en geel aan de gierigheid van de Haagse Damian en ook zijn gedrag stond haar vaak niet aan. Damian is nog nooit zo verliefd geweest op een meisje als op Shirley. Ze gunnen elkaar nu geen blik meer waardig, maar ze zetten hun ego’s op zij om nog één keer alles aan elkaar vragen. Aan tafel is het vuurwerk tussen de twee en niet op een goede manier!

Lena & Jesaja: Wie twerken zegt, zegt Lena van MTV’s Ex On The Beach: Double Dutch 2018. De spraakmakende kandidate showt haar billen maar al te graag. Zo ook aan Jesaja, die ze na haar deelname leert kennen. De twee daten een tijd met elkaar en hoewel er nog geen sprake is van een relatie, beloven ze elkaar wel exclusiviteit. Op een gegeven moment hoort Lena nog maar weinig van Jesaja. Hij blijkt zelfs onbereikbaar voor Lena. En zo mondt hun prille liefde uit in een ghost-act van Jesaja. Maar het rookgordijn rondom Jesaja lijkt op te trekken, want voor Eating With My Ex zitten de twee toch samen aan tafel. De ham-vraag is natuurlijk ‘waarom liet Jesaja niets meer van zich horen’?

Sommigen zijn op zoek naar een excuus, anderen willen herenigd worden, óf zoeken naar een mooie afsluiting van de periode dat ze samen waren. Eating With My Ex: Going Dutch is vanaf vrijdag 13 augustus t/m vrijdag 17 september wekelijks te zien op discovery+ en wordt geproduceerd door No Pictures Please.

Gepubliceerd op: 30-11--0001