Special: Echte Gooische Moederdag

Er komt een Moederdag-special met de Echte Gooische Moeders! Voor liefhebbers van Echte Gooische Moeders is er goed nieuws, want er komt een speciale Moederdag-special. Op Moederdag kunnen we weer even genieten van de avonturen van Gooische moeders Pauline, Bo, en Leslie. 

Echte Gooische Moeders is een populaire serie waarin Pauline, Bo, Kimberly, Florine en Leslie op de voet werden gevolgd. In de serie zagen we hun struggles met moederschap, mooie momenten met elkaar en het typische Gooische leven.

De Moederdag-special zal te zien zijn op 8 mei op Videoland. In deze speciale aflevering gaan Bo, Pauline en Leslie met het hele gezin, inclusief partners, een lang weekend naar Disneyland Parijs. Een avontuur vol met hysterische momenten, hilariteit en glamour, zoals we natuurlijk van de moeders gewend zijn. Helaas zullen Florine en Kimberly er niet bij zijn.

Kan je niet wachten tot 8 mei? De vier dames vertrekken vandaag naar Frankrijk en zullen een deel van de avonturen met de kids delen op social media. Dat wordt genieten!