Sterre Koning zingt de titelsong van BFF-film Jackie en Oopjen

De multi-getalenteerde Sterre Koning, o.a bekend van het Junior Eurovisie Songfestival (2016), The Voice Kids (2018), de film Whitestar en haar boek ‘STERRE: Waarom wachten tot je later groot bent?!’ (2019), timmert als zangeres, presentatrice, actrice en als influencer al jaren aan de weg. Daarbij wordt ze online gevolgd door haar in totaal meer dan 600.000 fans. Zij zingt de aanstekelijke titelsong van de avontuurlijke BFF-film Jackie en Oopjen, die vanaf 14 oktober in de Nederlandse bioscopen te zien is. De hilarische film begint met een bijzondere ontmoeting in het Rijksmuseum, waar Oopjen uit het beroemde schilderij van Rembrandt stapt en tot leven komt. Jackie besluit om Oopjen te helpen bij een speciale zoektocht. Jackie en Oopjen ontwikkelen een bijzondere vriendschap en worden zelfs BFF’s. Samen beleven ze hilarische momenten, maar lopen ze ook tegen de nodige obstakels aan. De catchy Engelstalige titelsong GIRLS is vanaf nu te beluisteren!

Sterre: “Toen ik gebeld werd door de filmmakers van Jackie en Oopjen kon ik niet wachten om de studio in te duiken. GIRLS is een vrolijk nummer over vriendschap en het genieten van het leven en sluit heel goed aan bij de film. In de clip, die net als de film opgenomen is in hartje Amsterdam, zijn Nina Houston en Remix ook te zien. Girlpower!”

De muziek van GIRLS is geschreven door Alex van Dijk en de internationale producer Albert Harvey, die eerder werkte met artiesten als David Guetta, Armin van Buuren en Iggy Azelea. De tekst werd geschreven door Sophie Simmons, de dochter van zanger en bassist Gene Simmons (KISS).

De catchy Jackie en Oopjen-titelsong ‘GIRLS’ is vanaf vandaag beschikbaar via diverse streamingsdiensten: http://SterreKoning.lnk.to/Girls.

JACKIE EN OOPJEN | vanaf 14 oktober te zien in de bioscoop
De 12-jarige Jackie (Frouke Verheijde) is kind aan huis in het Rijksmuseum. Haar moeder Mouna (Karina Smulders) werkt daar als conservator. Wanneer de beroemde Rembrandt-schilderijen van Marten Soolmans en Oopjen Coppit worden tentoongesteld, gebeurt er iets wonderlijks. Als Jackie na sluitingstijd langs hun portretten loopt, volgen de ogen van Oopjen (Sarah Bannier) haar. Jackie dacht dat ze het zich gewoon inbeeldde, maar dit blijkt niet zo te zijn. Plotseling staat Oopjen voor haar neus, maar Jackie wil niets van haar weten. Ze denkt dat het een verklede actrice is. Maar al snel wordt duidelijk dat Oopjen de waarheid spreekt. Ze is uit het schilderij gestapt omdat ze dacht dat Jackie Aeltje was, het zusje wat ze al jaren kwijt is. Wanneer Oopjen haar vergissing inziet is ze radeloos. Maar de stoere Jackie heeft een groot hart en bovendien is ze gewend om iedereens problemen op te lossen. Ze neemt Oopjen stiekem mee naar huis, zodat ze samen op zoek kunnen naar het schilderij van het verloren zusje. Maar hoe gaat ze die wereldvreemde Oopjen ooit verborgen houden voor haar moeder? En hoe komt Oopjen weer terug in het schilderij? Het antwoord op dit alles zie je vanaf 14 oktober in de vrolijke familiefilm Jackie en Oopjen.

Gepubliceerd op: 30-11--0001