Trailer Videoland Original Sleepers: “De onderwereld zit vol met weerhaakjes, eenmaal erin, nooit meer eruit”

Bekijk hier de trailer van de bloedstollende crimeserie ‘Sleepers’. De nieuwe zesdelige serie is vanaf donderdag 8 december in zijn geheel te zien bij Videoland. De serie krijgt daarnaast ook een ‘Videoland-première' bij RTL 4: de eerste twee afleveringen zijn op 8 december om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

‘Sleepers’ vertelt het keiharde verhaal van corrupt agent Martin (Robert de Hoog) die manoeuvreert tussen de onderwereld van Utrecht en de bovenwereld van de recherche. Terwijl zijn beste vriend Willem (Teun Kuilboer) en nieuwkomer Dwight (Julmar Simons a.k.a. rapper Adje) Martin steeds meer naar de onderwereld trekken, moet Martin een masker ophouden bij zijn vrouw Noura Oudkerk (Maryam Hassouni) die zelf een vakkundige rechercheur is bij interne zaken van de Utrechtse politie.  
  
'Sleepers’ is geïnspireerd op het gerucht dat criminele organisaties jonge mensen naar de politieschool stuurden, om zo bij de politie te infiltreren. Deze jonge infiltranten worden sleepersgenoemd. Martin Oudkerk is één van hen. 
 
De fictieve serie is geschreven door Simon de Waal en Robert de Hoog. Laatstgenoemde is daarnaast ook Creative Producer van de serie. Regie ligt in handen van Max Porcelijn en Aaron van Valen. Fiction Valley is verantwoordelijk voor de productie.  

Nu al tweede seizoen 
Nog voordat het eerste seizoen is verschenen, is er al een tweede seizoen van 'Sleepers’ aangekondigd. De serie zal naast meer dan 35 andere Videoland Original dramaproducties te zien zijn, waaronder Mocro Maffia, Nieuwe Buren, Judas I en II, Meisje van Plezier, Soof, De Twaalf van Oldenheim, De Twaalf van Schouwendam, Random Shit, Zwarte Tulp, Woensel West, H3L, Bonnie & Clyde, Follow de SOA, Lieve Mama en de Videoland Academy films Indringer, De Sterfshow en Verdwenen Dagen. 

Gepubliceerd op: 30-11--0001