Zes vrijgezelle B&B eigenaren beginnen aan het liefdesavontuur van hun leven

Zes vrijgezelle B&B eigenaren beginnen aan het liefdesavontuur van hun leven. Deze zomer staat voor hen in het teken van ‘de ware liefde vinden’. De B&B eigenaren wonen verspreid over heel Europa en krijgen allemaal vier potentiële partners op bezoek. Lukt het om iemand te vinden die over de grens durft te kijken? En lukt het de eigenaren om iemand te vinden met wie zij hun droom durven te delen? Wie weet bloeit er ware liefde op. Dit is vanaf 12 juli elke maandag tot en met donderdag om 20.30 uur te zien bij RTL 4 in ‘B&B Vol Liefde’.

Bert, Caroline, Debbie, Jacob, Roxanne en Vincent gaan allemaal het liefdesavontuur aan deze zomer. Dit avontuur vindt plaatst op de meest romantische plekken door heel Europa. Op deze bijzondere plekken volgen we de zoektocht van de eigenaren en hun liefdeskandidaten wat mooie, romantische, maar ook grappige en soms pijnlijke situaties met zich meebrengt.

'B&B Vol liefde' wordt gepresenteerd door Art Rooijakkers en is vanaf 12 juli zeven weken lang elke maandag tot en met donderdag te zien bij RTL 4. Het programma wordt geproduceerd door Blue Circle.


Ontmoet de kandidaten:

Bert (59 jaar) – Saint-Seine, Frankrijk
Op het mooie Franse platteland woont Bert. Hij heeft een eigen mening en zoekt een vrouw die stevig in haar schoenen staat. Iemand die initiatiefrijk, zelfstandig en ondernemend is. Hij had in Nederland een goedlopend financieel bedrijf, maar heeft dit in 2010 verkocht en is naar Frankrijk gegaan om een B&B te beginnen. Hij heeft alles zelf verbouwd met hulp van vrienden. Hij is niet zo bezig met de toekomst en leeft in het nu. De enige dames die nu rondlopen op zijn erf, zijn de kippen. Een leuke Nederlandse vrouw wil hij hier wel aan toevoegen!

Caroline (49 jaar) – Bad Kleinchirchheim, Oostenrijk
Caroline woont sinds 2019 in Bad Kleinkirchheim in Oostenrijk waar ze een stijlvolle lodge met vijf appartementen verhuurt. De voormalig stewardess kreeg door een zwaar ski-ongeluk in 2018 pas echt het besef dat het belangrijk is om je dromen na te jagen. Ze zoekt een sportieve Bourgondiër die ook nog eens charmant is. Op dit moment leeft ze haar droom, maar die zou ze wel het liefst willen delen met een partner.

Debbie (31 jaar) – Salerno, Italië
In het centrum van de Italiaanse havenstad Salerno heeft Debbie in december 2019 haar eigen B&B geopend. Debbie is een chique, intelligente en ondernemende dame én hartstikke vrijgezel. Op jonge leeftijd had Debbie al de focus op dans (latin American). Het is een belangrijk onderdeel van haar leven geweest en het heeft haar gemaakt tot wie ze nu is. Ze zoekt iemand die gezellig en warm is, maar ook zijn mannetje kan staan. Iemand die haar kan verrassen! Alles wat ze wil bereiken in het leven is gelukt, maar ze mist nog één ding, en dat is een leuke man.

Jacob (60 jaar) – Albufeira, Portugal
Jacob woont al 35 jaar in het zonnige Portugal. Hij bezit een mega villa met een grote cactustuin en een tennisbaan aan de kust in de Algarve. In de zomer verhuurt hij dit aan groepen. Hij is een sportieve man die met de filosofie ‘work hard, play hard’ door het leven gaat. Hij is veel bezig met de natuur en dieren. Hij valt op vrouwen die eerlijk zijn en open staan om nieuwe dingen te leren. Jacob kan niet wachten om met trots zijn plek aan de Nederlandse dames te laten zien en hoopt een liefdespartner voor de rest van zijn leven te vinden.

Roxanne (32 jaar) – Roosendaal, Nederland
In het prachtige Brabant startte Roxanne in de monumentale woonboerderij van haar ouders een B&B. Ze is spontaan, positief en gek op koken en reizen. Ze houdt van glamour, maar in de tuin loopt ze het allerliefst gewoon op haar klompen. Na een carrière in de fashion industrie, heeft ze het roer omgegooid en is ze uit de grote stad Amsterdam teruggegaan naar haar Brabantse roots. Roxanne is op zoek naar een ondernemende en verzorgde man die houdt van lekker eten. Ze is op zoek naar iemand die haar weer kan laten zien en voelen wat liefde is.

Vincent (33 jaar) – Valduggia, Italië
De sportieve Vincent heeft naast zijn passie voor wielrennen, ook van jongs af aan al liefde voor Italië gehad. Daarom is hij zijn droom achternagegaan en vertrokken naar het land van pizza’s en pasta’s om samen met een compagnon een groot pand te kopen. Het doel is om binnenkort open te gaan, maar er moet nog een hoop gebeuren. Hij kan de hulp van de dames goed gebruiken! Hij valt op spontane vrouwen met een lieve glimlach en die zelf ook het initiatief durft te nemen. Hij hoopt een leuke dame te ontmoeten die het ook echt ziet zitten om samen met hem de B&B tot een groot succes te maken.

Gepubliceerd op: 30-11--0001